Velg språk
 ARNE JACOBSEN oppvaskhandklær Navy
Før musen over bildet for å zoome
 ARNE JACOBSEN oppvaskhandklær Navy
 ARNE JACOBSEN oppvaskhandklær Navy

ARNE JACOBSEN oppvaskhandklær Navy

NOK 190,00
   På lager
Antall
Design Georg Jensen Damask

Et elegant oppvaskhåndkle i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er valgt ut fra Arne Jacobsens etterlatte skisser, og skaper en vakker symmetri og et elegant uttrykk. Det kler både det moderne og det mer klassiske kjøkkenet.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten. Det skjedde i anledning 100-årsdagen for hans fødsel, og viderefører designarven fra Arne Jacobsen med hele sin eleganse og enkelthet. Kolleksjonen med design fra Arne Jacobsen er nøye utvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

I fargen Navy er oppvaskhåndkleet et sofistikert bidrag til kjøkkenet ditt, hvor design, kvalitet og funksjonalitet går hånd i hånd.

ARNE JACOBSEN-designet fås også somduk, bordløper og spisebrikke.

Til ARNE JACOBSEN oppvaskhåndkle i fargen Navy matcher EGYPT kjøkkenhåndkle i fargen Deep Blue.

Str. 50 x 80 cm


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.