Velg språk
1.	Flytte-hjemmefra-pakke
Før musen over bildet for å zoome
1.	Flytte-hjemmefra-pakke
1.	Flytte-hjemmefra-pakke
1.	Flytte-hjemmefra-pakke
1.	Flytte-hjemmefra-pakke
1.	Flytte-hjemmefra-pakke
1.	Flytte-hjemmefra-pakke
1.	Flytte-hjemmefra-pakke

1. Flytte-hjemmefra-pakke

NOK 4 100,00
   På lager
Antall
Den komplette gaven til ham eller henne som skal flytte hjemmefra. Vi har samlet en herlig pakke med noen av de viktigste tekstilene til alle hjemmets rom, slik at overgangen fra hjemmeboende til borteboende blir litt lettere.

Pakken består av våre myke badehåndklær og gjestehåndklær, samt en lekker badematte i 100% egyptisk bomullsfrotté i vakre grålige nyanser. ABILD oppvaskhåndklær som er vevd i en kombinasjon av kraftig lin og bomull, og LINEN kjøkkenkluter i matchende grå toner til kjøkkenet. Klassisk TRIPP sengetøy i den stilfulle fargen Dark Grey og vårt myke laken i 100% lerretsvevd bomull som sikrer en rolig atmosfære på soverommet. Sist, men ikke minst inneholder pakken også CANVASVESKEN i en kraftig bomullskvalitet som enkelt kan romme alle de nye gavene.

Gi en kvalitetssikret gave som hjelper utflytteren godt helt fra start i den nye tilværelsen og som til og med har lang levetid.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.