Velg språk
1 stk. damaskduk overflatebehandlet, 2 stk. oppvaskhåndklær og 4 stk. kjøkkenkluter
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. damaskduk overflatebehandlet, 2 stk. oppvaskhåndklær og 4 stk. kjøkkenkluter

NOK 1 790,00
   På lager
Antall
En stilfull gaveidé i vakre, nordiske fargetoner. Gaven inneholder den klassiske ARNE JACOBSEN damaskduk med en praktisk overflatebehandling, de fargestrålende COLOURBLOCK oppvaskhåndklærne i lin og bomull samt LINEN kjøkkenklutene i det karakteristiske, vaffelvevde designet.

En gave som med sikkerhet vil vekke glede og skape en elegant og dempet fargesammensetning på bordet og i kjøkkenet.

Gaven inneholder:
1 stk. ARNE JACOBSEN overflatebehandlet damaskduk, str. 150 x 240 i fargen Dusty Blue
2 stk. COLOURBLOCK i fargen Asphalt
2 stk. LINEN pakker (2 x 2 kjøkkenkluter) i fargen Blue Shadow
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.