Velg språk
1 stk. ARNE JACOBSEN damaskduk
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. ARNE JACOBSEN damaskduk

NOK 1 760,00
   På lager
Antall
Gi en elegant gave med ikonisk design av Arne Jacobsen. Den klassiske damaskduken med det tidløse mønsteret er utvalgt blant Arne Jacobsens etterlatte skisser og skaper en vakker og detaljrik symmetri i en stilfull borddekking.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten i anledning av 100-året for hans fødsel. Kolleksjonen med Arne Jacobsens design er nøye utvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

I den stilfulle hvite fargen får bordet et helt klassisk uttrykk og en helt særlig eleganse som passer for alle slags anledninger.

Gaven inneholder:
1 stk. ARNE JACOBSEN damaskduk, str. 140 x 200 cm i fargen hvit.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.