Velg språk
1 stk. COSY COTTON pledd
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. COSY COTTON pledd

NOK 1 340,00
   På lager
Antall
Med det lune COSY COTTON pleddet gir du en gave som både egner seg som koseteppe i sofaen, eller til sommerkveldene under åpen himmel. Det vakre pleddet er strikket i en litt grovere tekstur som tilføyer et rustikt og naturlig uttrykk uansett hvor det brukes.

COSY COTTON fås i en mørkeblå og råhvit fargekombinasjon som gir pleddet et elegant maritimt uttrykk. Gi gaven til den som er glad i hjemlig hygge og avslapning i form av stilfull hverdagsluksus.

Gaven inneholder:
1 stk. COSY COTTON pledd, str. 130 x 180 cm. i fargen Navy.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.