Velg språk
1 stk. FACET sengetøy
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. FACET sengetøy

NOK 2 040,00
   På lager
Antall
Stilfullt sengetøy er alltid en populær gave – også til personen som har alt. Fasettmønsterets enkle, geometriske former og regelmessighet skaper en særlig ro og harmoni. Ren luksus til soverommet hvor stillhet, balanse og avslapning er det viktigste.

FACET er designet i 1980-tallet av tekstilkunstneren Jette Nevers som med sin innsikt i veveteknikk har skapt et feiret design, der damaskveven utnyttes til å skape et elegant skyggespill i fasettmønsteret.
Med sitt elegante og tidløse uttrykk passer sengetøyet inn i en hvilken som helst innredningsstil og tilfører både renhet, eleganse og skjønnhet til soverommet.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.