Velg språk
1 stk. pledd og 2 stk. puter
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. pledd og 2 stk. puter

NOK 3 520,00
   På lager
Antall
Til ham eller henne som elsker hjemlig hygge og avslapning. FLECKED pleddets myke kvalitet og fargekombinasjon passer inn i de fleste stuer og kosekroker og tilfører både varme og ro til rommet. FLECKED er tosidet i fargene Grey/Black og strikket i 50% ull og 50% bomull.

Sammen med PEARL putene i tilsvarende myke kvalitet er denne gaven perfekt til de kalde vinterdagene eller de lange vårkveldene på terrassen. Skjem bort en du kjenner med en tidløs gave som med sikkerhet vil spre både varme og velvære.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.