Velg språk
1 stk. JULEDUKEN
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. JULEDUKEN

NOK 1 800,00
   På lager
Antall
Gaven til designelskeren med en forkjærlighet for den helt klassiske julen. JULEDUKEN med det ikoniske motivet er et nostalgisk signaturdesign i damaskkolleksjonen. En eksklusiv duk som mange har vokst opp med og som ofte videreføres gjennom generasjoner. Duken er designet av Bodil Bødker-Næss, og motivet med de flettede julehjertene og stiliserte grankvistene har gjennom mer enn 40 år vært synonymt med julestemning.

Den helt klassiske fargekombinasjonen i julerød og gull har en helt særlig plass i hjertet hos mange, og har vært i kolleksjonen vår helt siden lanseringen i 1975.  I all sin enkelthet verner JULEDUKEN i den opprinnelige fargekombinasjonen om de klassiske tradisjonene rundt juletid.

Gaven inneholder:
1 stk. JULEDUKEN, str. 140 x 200 cm i fargen Red.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.