Velg språk
1 stk. kimono (uten fôr) og 1 stk. badelaken
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. kimono (uten fôr) og 1 stk. badelaken

NOK 1 860,00
   På lager
Antall
For ham eller henne som fortjener å skjemmes bort med myk luksus. Den vaffelvevde kimonoen i egyptisk bomull har et enkelt og klassisk snitt som passer til både menn og kvinner. I den gråsvarte fargen er kimonoen et elegant eksempel på en tidløs morgenkåpe som både er enkel og lett å pakke med i weekendbagen.

Sammen med det myke badelakenet i egyptisk bomullsfrotté med innvevd logo er gaven opplagt til designelskeren som ønsker seg ekte velvære etter badet.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.