Velg språk
1 stk. sengeteppe og 2 stk. puter
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. sengeteppe og 2 stk. puter

NOK 3 930,00
   På lager
Antall
Gaveideen til ham eller henne som liker et stilfullt design til soverommet. KUBUS er et elegant sengeteppe med et levende mønster designet av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen.

Blandingen av bomull og viskose gjør at KUBUS er ekstra mykt, og i den mørkeblå fargen får sengeteppet et nobelt utseende. KUBUS putene i matchende farge bærer også det velkjente grafiske mønsteret og er skapt i samme behagelige kvalitet. Den komplette gaven i et stilfullt soverom eller i kosekroken i stuen.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.