Velg språk
1 stk. duk og 4 stk. linservietter
Før musen over bildet for å zoome

1 stk. duk og 4 stk. linservietter

NOK 1 610,00
   På lager
Antall
Den opplagte gaven til estetikeren som liker å gjøre litt ekstra ut av borddekkingen.

SOLID er en lerretsvevd bomullsduk i en kraftig kvalitet med et vakkert melert uttrykk – klassisk og moderne på samme tid. Kombinert med de rustikke PLAIN linserviettene med satengvev i fin lintråd fullføres borddekkingen på en elegant måte.

Med denne gaveideen fås både duk og servietter i en dyp, blå farge som tilfører bordet et vakkert, nordisk uttrykk – perfekt til milde sommerkvelder på terrassen eller koselige stunder innendørs.  
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.