Velg språk
1 stk. TWILL-oppvaskhåndkle og 2 stk. LINEN-kjøkkenkluter
Før musen over bildet for å zoome
1 stk. TWILL-oppvaskhåndkle og 2 stk. LINEN-kjøkkenkluter
1 stk. TWILL-oppvaskhåndkle og 2 stk. LINEN-kjøkkenkluter

1 stk. TWILL-oppvaskhåndkle og 2 stk. LINEN-kjøkkenkluter

NOK 220,00


   På lager
Antall
Vi har satt sammen en flott pakke fylt med hverdagsluksus for deg som ikke går på kompromiss med funksjonell design til kjøkkenet. Kjøkkenpakken består av det klassiske TWILL-oppvaskhåndkle i en kraftig lin- og bomullsblanding og to stilige LINEN-kjøkkenkluter i 100 % lin. Begge designene er skapt med fokus på kjøkkenets mange gjøremål og utmerker seg på tørkeevne og holdbarhet.

Kjøkkenpakken er både velegnet når du vil unne deg selv litt ekstra, eller som gave til noen du er glad i. Bruk den for eksempel som en ekstra stilig vertinnegave neste gang du er invitert til middag.

Velg mellom:
1 stk. TWILL-oppvaskhåndkle i fargen Blue Silver og 2 stk. LINEN-kjøkkenkluter i fargen Deep Blue
eller
1 stk. TWILL-oppvaskhåndkle i fargen Flint og 2 stk. LINEN-kjøkkenkluter i fargen Dark Grey

Normalpris: NOK 320
Kampanjepris: NOK 220

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.