Velg språk
2.	Flytte-hjemmefra-pakke
Før musen over bildet for å zoome
2.	Flytte-hjemmefra-pakke
2.	Flytte-hjemmefra-pakke
2.	Flytte-hjemmefra-pakke
2.	Flytte-hjemmefra-pakke

2. Flytte-hjemmefra-pakke

NOK 1 640,00
   På lager
Antall
Vi har samlet den ultimative startpakken med godt kvalitetsdesign til ham eller henne som er i ferd med å forlate redet.

Å flytte hjemmefra er et stort skritt som fører med seg mange forskjellige behov – med denne pakken har vi samlet noen av de viktigste.

Gaven består av våre myke, mørkegrønne badehåndklær og gjestehåndklær i bomullsfrotté som ikke bare utmerker seg ved fantastiske tørkeegenskaper, men samtidig tilfører badet et luksuriøst uttrykk. Med de rutete COLOURS oppvaskhåndklærne i en kombinasjon av kraftig lin og bomull, EGYPT kjøkkenhåndklærne i bomull og LINEN kjøkkenklutene i 100% lin er pakken samtidig fylt med klassisk design til kjøkkenets mange aktiviteter. En gaveidé som utstråler hverdagsluksus, funksjonalitet og langtidsholdbart design.
Kle godt på utflytteren til hans eller hennes nye tilværelse med kvalitet som holder år etter år.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.