Velg språk
2 stk. gjestehåndklær,  2 stk. håndklær og 2 stk. badehåndklær
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. gjestehåndklær, 2 stk. håndklær og 2 stk. badehåndklær

NOK 2 040,00
   På lager
Antall
Kjenner du en som fortjener et streif av luksus på badet? Da er myk bomullsfrotté et opplagt gavevalg.

De eksklusive gjestehåndklærne, håndklærne og badehåndklærne i 100% egyptisk bomullsfrotté er uunnværlige for følelsen av velvære og luksus i hverdagen. Håndklærne har en fantastisk tørkeevne og er pyntet med en innvevd logo som kvalitetsstempel. En myk pakke som med sikkerhet vil bli godt mottatt. I den vakre fargen Dusty Army får badet til og med et herlig streif av natur.

Gaven inneholder:
2 stk. gjestehåndklær, str. 40 x 70 cm i fargen Dusty Army
2 stk. håndklær, str. 50 x 100 cm i fargen Dusty Army
2 stk. badehåndklær, str. 70 x 140 cm i fargen Dusty Army
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.