Velg språk
2 stk. gjestehåndklær, 2 stk. håndklær og 2 stk. badehåndklær
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. gjestehåndklær, 2 stk. håndklær og 2 stk. badehåndklær

NOK 2 040,00
   På lager
Antall
Skjem bort deg selv eller en du er glad i med den mykeste gaven. Med herlige gjestehåndklær, håndklær og badehåndklær i 100% egyptisk bomullsfrotté kan du gi bort en samlet pakke med masse hverdagsluksus som bare blir bedre i bruk.

Alle håndklærne er kjennetegnet ved en enestående tørkeevne og er pyntet med en innvevd logo som kvalitetsstempel. I den dempede grå fargen, Slate, vil håndklærne passe inn på ethvert bad.

Gaven inneholder:
2 stk. gjestehåndklær, str. 40 x 70 cm i fargen Slate
2 stk. håndklær, str. 50 x 100 cm i fargen Slate
2 stk. badehåndklær, str. 70 x 140 cm i fargen Slate
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.