Velg språk
2  stk. HERRINGBONE spisebrikker Jade Green
Før musen over bildet for å zoome
2  stk. HERRINGBONE spisebrikker Jade Green
2  stk. HERRINGBONE spisebrikker Jade Green

2 stk. HERRINGBONE spisebrikker Jade Green

NOK 330,00
   På lager
Antall
En kraftig spisebrikke i vakker sildebeinsvev. Spisebrikkene er vevd i bomull, slik at de ligger tungt og godt på bordet. Velegnet til hyggelig, uformell og rustikk oppdekning. Gjerne i selskap med vaffelvevde kluter i lin, som også er vakre som hverdagsservietter.  

HERRINGBONE-spisebrikken er designet av vårt eget designteam. Den har fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Dette er egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Sildebeinsveven får ekstra karakter med en vakker grønn kant. Fargetonene er nøye avstemt, slik at spisebrikken enkelt kombineres med kolleksjonens linklut.

I fargen Jade Green kompletterer de jadegrønne nyansene hverandre i spisebrikkens kraftige sildebeinsvev, og inviterer inn naturens farger og harmoni. Matchende LINEN-kjøkkenklut benyttet som stoffservietter kompletterer et rustikt uttrykk.

Str. 50 x 36 cm

HERRINGBONE-designet fås også som bordløper.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.