Velg språk
2 stk. JULESPISEBRIKKER Julerød
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. JULESPISEBRIKKER Julerød
2 stk. JULESPISEBRIKKER Julerød
2 stk. JULESPISEBRIKKER Julerød

2 stk. JULESPISEBRIKKER Julerød

NOK 460,00
   På lager
Antall
Design Bodil Bødtker-Næss

Det ikoniske motivet på spisebrikken høytideliggjør julen som hjertenes fest, og er et nostalgisk signaturdesign i damaskkolleksjonen. Akkurat like godt egnet til julehygge i hverdagen som til adventfeiring og alle årets julefrokoster.

Motivet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Hun står også bak det klassiske påskedesignet fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserte grankvistene har i mer enn 40 år vært synonymt med julefeiring. Designet er i mange hjem en uunnværlig del av julen.

Den helt klassiske fargekombinasjonen i julerød og gull har en spesiell plass i mange hjerter, og har vært med i kolleksjonen vår helt siden lanseringen i 1975. I all sin vakre enkelthet verner spisebrikken om tradisjonene med sin opprinnelige fargekombinasjon. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

Juledesignet fås også som damaskduk, bordløper og matchende servietter.

Str. 50 x 38 cm


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.