Velg språk
2 stk. MAY spisebrikker Frost Blue
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. MAY spisebrikker Frost Blue
2 stk. MAY spisebrikker Frost Blue

2 stk. MAY spisebrikker Frost Blue

NOK 460,00
   På lager
Antall
Design: Susanne Brenøe

Lysende blå spisebrikke som fanger øyeblikket når blomstene i mai måned faller av trærne og lander mykt under dem. Spisebrikken er et poetisk innslag i borddekkingen og skaper en sommerlig og feminin stemning med sitt organiske formspråk og vakre ovale design.

I fargen Frost Blue toner det enkle motivet av flyktige blomster frem, som om de var snøfnugg på en frostklar himmel. Like vakker om vinteren som på en maidag. Spisebrikken kan danne underlag for alt fra den enkle, ensfargede oppdekkingen til en poetisk fortelling i flere farger som fullendes med årstidens grener, strå og blomster. Matchende stoffservietter vil også passe til spisebrikken.

MAY-designet er håndplukket i vårt arkiv som er fullt av vakre tekstildesign med en tidløs appell. Motivet ble opprinnelig designet i 1989 av maleren og grafikeren Susanne Brenøe med inspirasjon fra landskapet i mai, når alle trærne blomstrer i fullt flor, og selv avblomstringen er full av poesi. Designet fremkaller det vakre synet av små hvite blomsterblader som er landet vilkårlig på spisebrikken etter hagtornens avblomstring.

MAY-designet fås også som duk og bordløper.

Str. 50 x 37 cm
BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.


Vis mer
Vis mindre
Se også
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.