Choose language
2 stk. PÅSKE SPISEBRIKKER Lemon Curd
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. PÅSKE SPISEBRIKKER Lemon Curd
2 stk. PÅSKE SPISEBRIKKER Lemon Curd

2 stk. PÅSKE SPISEBRIKKER Lemon Curd

NOK 460,00
   På lager
Antall
Design Bodil Bødtker-Næss

Arbeidet med det vakre påskemotivet ble startet i 1978. Designet er fremdeles en klassisk budbringer om våren, med sine stiliserte kyllinger og egg som hører med i høytiden. Spisebrikken er et vakkert og elegant innslag på påskebordet. Den er relansert i en blid gul nyanse, som ikke bare avspeiler nåtiden men også varer langt inn i fremtiden.

Motivet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Hun står også bak det klassiske julehjertemotivet, som er et signaturdesign i damaskkolleksjonen. Takket være sin grafiske enkelhet, har det vakre påskemotivet den samme tidløse elegansen. Spisebrikkens ovale form passer vakkert til det avrundede grafiske mønsteret.

Med sin raffinerte gule farge skaper spisebrikken en perfekt bakgrunn for påskefrokostens pynt og tradisjoner, som samler generasjoner ved bordet. Den blir også en tradisjon i seg selv, som det er en glede å finne frem i påsketiden – år etter år. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

Påskedesignet fås også som duk, bordløper og servietter.

Str. 50 x 37 cm
BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om spisebrikker
  • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvundet kjemmet bomull.

  • Vaskes ved 60 °C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Vi anbefaler at spisebrikken tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat.

  • Husk å følge vaskanvisningen, da vask ved 60 °C får bomullsfibrene til å åpne seg og produktet blir helt rent. Mange tror de skåner spisebrikken ved å vaske ved 40 °C, men produkterne er laget til å tåle høy temperaturVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.