Choose language
2 stk.  PLAIN Deep Red Lin-Servietter
Før musen over bildet for å zoome
2 stk.  PLAIN Deep Red Lin-Servietter
2 stk.  PLAIN Deep Red Lin-Servietter

2 stk. PLAIN Deep Red Lin-Servietter

Før NOK 330,00
NOK 264,00
Spar NOK 66,00
   På lager
Antall
20%
Design: Georg Jensen Damask

Den myke linservietten i den vakreste røde fargen er en klassisk serviett i lin. Satengvevningen med fin lintråd i høyeste kvalitet og den karakteristiske kanten gir linservietten et lett, nordisk og elegant preg.

Med sitt enkle design og broderte logo er den røde linservietten en vakker og fargemettet tilføyelse til borddekkingen. Den passer svært godt til en klassisk oppdekking, men kan også være en estetisk opplevelse i en mer uformell sammenheng der man dekker opp uten duk. Like fin til store middager som til en enkel frokost i julen, til fødselsdagsbordet og til andre glade stunder.

Den røde linservietten er blant annet vakker sammen med CHRISTMAS-juleduken og CHRISTMAS RUSTIC-dekkeservietten i samme Deep Red-farge og H.C. ANDERSEN duken som dekker fødselsdagsbordet i mange hjem.    

Servietten passer også til våre øvrige duker. Se dem herOm linservietter
  • Vevd av 100% lin.

  • Vaskes ved 40 °C.

Gode råd
  • Legg servietten i kaldt vann i 3 timer og vask det deretter ved 40°C. Det gjør linen lettere å vedlikeholde.

  • Husk å folde servietten helt ut før bløtlegging.  

  • Strekk produktet etter vask og stryk det gjerne i fuktig tilstand.

  • Vi anbefaler IKKE tørketrumling av linservietterVis mer
Vis mindre
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.