Velg språk
2 stk. PLAIN Deep Blue Lin-Servietter
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. PLAIN Deep Blue Lin-Servietter
2 stk. PLAIN Deep Blue Lin-Servietter
2 stk. PLAIN Deep Blue Lin-Servietter

2 stk. PLAIN Deep Blue Lin-Servietter

NOK 330,00
   På lager
Antall
Design: Georg Jensen Damask

Den myke linservietten i en deilig, dyp blå farge er en klassisk serviett i lin. Satengvevningen med fin lintråd i høyeste kvalitet og den karakteristiske kanten gir linservietten et lett, nordisk og elegant preg.

Med sitt enkle design og broderte logo er den blå linservietten en vakker og sofistikert tilføyelse til borddekkingen. Den passer svært godt til en klassisk oppdekking, men kan også være en estetisk opplevelse i en mer uformell sammenheng der man dekker opp uten duk. Like vakker til store middager som til enkle frokostmåltider eller ved hagebordet.

Den blå linservietten står i fin kontrast til PLAIN-duken i lin som fås i grått. Og så er den uvanlig vakker sammen med den rustikke HERRINGBONE-dekkeservietten og bordløper og med CHRISTMAS-designet i fargen Blue Gold.

Servietten passer også til våre øvrige duker. Se dem herVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.