Velg språk
2 stk. PLAIN spisebrikker  Deep Blue
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. PLAIN spisebrikker  Deep Blue
2 stk. PLAIN spisebrikker  Deep Blue
2 stk. PLAIN spisebrikker  Deep Blue

2 stk. PLAIN spisebrikker Deep Blue

NOK 530,00
   På lager
Antall
Klassisk satengvevd spisebrikke i lin av ypperste kvalitet og i en deilig, dypblå farge. Materialet og den karakteristiske brede kanten gjør spisebrikken rustikk og raffinert på samme tid, og PLAIN er perfekt til en uhøytidelig oppdekking med franske fornemmelser.

Den vakre blå fargen gir et klassisk, fargemettet uttrykk, og spisebrikken er like praktisk som den er stilfull. Som materiale er lin mykt og tungt, men først og fremst luksuriøst. Det er opplagt å leke med uttrykket, for eksempel ved å dekke opp med tilhørende PLAIN linservietter med brodert logo, bundet i en løs knute eller pyntet med grønt. Linserviettene fås i samme blå farge for et ensartet uttrykk og i andre vakre fargetoner for variasjon.  

Spisebrikken i lin er designet av vårt eget designteam med fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Egenskaper og verdier som har fulgt Georg Jensen Damask gjennom århundrer. Tidligere vevde vi alt i lin, og spisebrikken hyller fortidens sterke tradisjoner gjennom både materialvalg og den vakre broderte logoen.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.