Velg språk
2 stk. SERVIETTER Blue Abyss
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. SERVIETTER Blue Abyss
2 stk. SERVIETTER Blue Abyss

2 stk. SERVIETTER Blue Abyss

NOK 270,00
   På lager
Antall
Den vakre stoffservietten i Blue Abyss har et nobelt og eksklusivt uttrykk. Damaskvev av høyeste kvalitet, og den karakteristiske blanke kanten, får stoffservietten til å se flott og elegant ut uansett hvordan den brettes.

Med sitt enkle design er den midnattsblå stoffservietten et vakkert tillegg til borddekkingen. Den er svært godt egnet til en formell oppdekking, men kan også skape verdi og være en estetisk opplevelse i andre sammenhenger. Både til store middager men også til en enkel frokost.

Fargemessig passet stoffservietten til SNOWFLAKES-designet med de stiliserte snøfnuggene, som både fås som duk, bordløper og spisebrikke i fargen Blue Abyss.

Serviettene måler 50 x 50 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.