Velg språk
2 stk. Servietter Blue Gold
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. Servietter Blue Gold

NOK 270,00
   På lager
Antall
Design Georg Jensen Damask

Den vakre stoffservietten i Blue Gold lar to noble farger møtes, noe som gir et unikt utseende. Damaskvev av høyeste kvalitet, og den karakteristiske kanten i kontrastfarge, får stoffservietten til å se flott og elegant ut uansett hvordan den brettes.  

Med sitt enkle design er stoffservietten i Blue Gold et vakkert tillegg til borddekkingen. Den er svært godt egnet til en juleoppdekking i mer utradisjonelle farger, men kan også skape verdi og være en estetisk opplevelse i andre sammenhenger. Både til store middager men også til en enkel frokost.

Enkel serviett – som fargemessig matcher JULEDUKEN, JULELØPER og JULESPISEBRIKKER i  Blue gold.

Serviettene måler 50 x 50 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.