Velg språk
2 stk. Servietter Frost Blue
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. Servietter Frost Blue

NOK 270,00
   På lager
Antall
Design Georg Jensen Damask

Den elegante stoffservietten i Frost Blue lyser vakkert opp med sine frostklare blåtoner.  Damaskvev av høyeste kvalitet, og den karakteristiske blanke kanten, får stoffservietten til å se flott og elegant ut uansett hvordan den brettes.

Med sitt tone-i-tone design er stoffservietten i Frost Blue et vakkert tillegg til borddekkingen. Den er svært godt egnet til en formell oppdekking, men kan også skape verdi og være en estetisk opplevelse i en mer uformell sammenheng.  

Fargemessig passer stoffservietten til det poetiske maidesignet. Det fås både som duk og bordløper i fargen Frost Blue.

Servietten passer også til våre øvrige duker. Se dem her

Serviettene måler 50 x 50 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.