Velg språk
2 stk. Servietter Grey Blue
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. Servietter Grey Blue

NOK 270,00
   På lager
Antall
Den enkle stoffservietten i Grey Blue har en iboende letthet med sin harmoniske gråblå farge. Damaskvevingen i høyeste kvalitet og den karakteristiske kanten i en lysere fargetone får stoffservietten til å ta seg flott og elegant ut, uansett hvordan den brettes.  

Med sitt ton-i-ton-design er stoffservietten i Grey Blue en vakker tilføyelse til borddekkingen. Den er egnet til en formell oppdekking, men kan også være en estetisk opplevelse i en mer uformell sammenheng. Til store middager så vel som det enkle frokostmåltidet.

Fargemessig passer stoffservietten til STILL LIFE-designet som hyller livet omkring det veldekkede bordet i form av både duk, bordløper og spisebrikker i fargen Grey Blue.

Serviettene måler 50 x 50 cm.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.