Velg språk
2 stk. Servietter Hvit
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. Servietter Hvit

NOK 270,00
   På lager
Antall
Design Georg Jensen Damask

Den vakre hvite stoffservietten er en raffinert løsning av den helt klassiske hvite stoffservietten. Damaskvev av høyeste kvalitet, og den karakteristiske blanke kanten, får stoffservietten til å se flott og elegant ut uansett hvordan den brettes.

Med sitt enkle design er den hvite stoffservietten et vakkert tillegg til borddekkingen. Den er svært godt egnet til en formell oppdekking, men kan også skape verdi og være en estetisk opplevelse i en mer uformell sammenheng – gjerne i kombinasjon med for eksempel keramikk og lin. Til store middager men også til en enkel frokost.

Den hvite stoffservietten harmonerer med alle design og stilarter. I damaskkolleksjonen kan det videre fremheves tre klassiske design, som alle fås som hvit duk: ARNE JACOBSEN-, NANNA DITZEL- og SNOWFLAKES- design.

Servietten passer også til våre øvrige duker. Se dem her

Serviettene måler 50 x 50 cm.Om servietter
  • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvundet kjemmet bomull.

  • Vaskes ved 60 °C. Hvite servietter tåler vask ved 95 °C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Vi anbefaler at serviettene henges til tørk, da dette gir et glattere resultat.

  • Husk å følge vaskeanvisningen da vask ved 60 °C åpner bomullsfibrene og produktet blir helt rent.

  • Mange tror de skåner servietterne ved å vaske ved 40°C, men produktene er laget til å tåle en høy temperatur.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.