Velg språk
2 stk. Servietter Julerød
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. Servietter Julerød
2 stk. Servietter Julerød

2 stk. Servietter Julerød

NOK 270,00
   På lager
Antall
Design Georg Jensen Damask

Den vakre julerøde stoffservietten lar rød og gull møtes. Damaskvev av høyeste kvalitet, og den karakteristiske gullkanten, får stoffservietten til å se flott og elegant ut uansett hvordan den brettes.  

Med sitt enkle design er stoffservietten i Christmas Red et vakkert tillegg til borddekkingen. Den er nesten uunnværlig i en klassisk juleoppdekking i rød og gull. En estetisk opplevelse for alle gjester både på julaften, til julefrokosten og en elegant julemorgen.  

Enkel serviett uten mønster – som fargemessig matcher JULEDUKEN, JULELØPER og JULE spisebrikker.

Servietten passer også til våre øvrige duker. Se dem her

Serviettene måler 50 x 50 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.