Velg språk
2 stk. Servietter Lemon Curd
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. Servietter Lemon Curd

NOK 270,00
   På lager
Antall
Design Georg Jensen Damask

Den raffinerte stoffservietten i blide, gule toner er en klassisk budbringer om våren. Damaskvev av høyeste kvalitet, og den karakteristiske blanke kanten, får stoffservietten til å se flott og elegant ut uansett hvordan den brettes.

Med sitt enkle design og unike gule farge er stoffservietten i Lemon Curd et vakkert tillegg til borddekkingen. Den vil være fantastisk i påskeoppdekkingen i høytidens egen farge, men er også velegnet på et høst- eller sommerbord. En estetisk opplevelse for alle gjester i påsken, til hverdags eller fest.
Fargemessig passer stoffservietten til det ikoniske påskedesignet. Det fås både som duk, bordløper og spisebrikke og er relansert i fargen Lemon Curd.

Serviettene måler 50 x 50 cm.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.