Choose language
2 stk. Servietter Lemon Curd
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. Servietter Lemon Curd

Før NOK 270,00
NOK 216,00
Spar NOK 54,00
   På lager
Antall
20%
Design Georg Jensen Damask

Den raffinerte stoffservietten i blide, gule toner er en klassisk budbringer om våren. Damaskvev av høyeste kvalitet, og den karakteristiske blanke kanten, får stoffservietten til å se flott og elegant ut uansett hvordan den brettes.

Med sitt enkle design og unike gule farge er stoffservietten i Lemon Curd et vakkert tillegg til borddekkingen. Den vil være fantastisk i påskeoppdekkingen i høytidens egen farge, men er også velegnet på et høst- eller sommerbord. En estetisk opplevelse for alle gjester i påsken, til hverdags eller fest.
Fargemessig passer stoffservietten til det ikoniske påskedesignet. Det fås både som duk, bordløper og spisebrikke og er relansert i fargen Lemon Curd.

Serviettene måler 50 x 50 cm.Om servietter
  • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvundet kjemmet bomull.

  • Vaskes ved 60 °C. Hvite servietter tåler vask ved 95 °C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Vi anbefaler at serviettene henges til tørk, da dette gir et glattere resultat.

  • Husk å følge vaskeanvisningen da vask ved 60 °C åpner bomullsfibrene og produktet blir helt rent.

  • Mange tror de skåner servietterne ved å vaske ved 40°C, men produktene er laget til å tåle en høy temperatur.Vis mer
Vis mindre
Mest populære
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.