Velg språk
2 stk. Servietter Winter Grey
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. Servietter Winter Grey
2 stk. Servietter Winter Grey

2 stk. Servietter Winter Grey

NOK 270,00
   På lager
Antall
De vakre stoffserviettene i fargen Winter Grey lar vinterhimmelens fine gråtoner møtes med et spesielt elegant uttrykk som resultat. Damaskvevningen i høyeste kvalitet og den karakteristiske blanke kanten får stoffserviettene til å ta seg flott ut, uansett hvordan de brettes.  

Med sitt enkle design er de elegante, mørkegrå stoffserviettene en vakker tilføyelse til borddekkingen. De egner seg både til en monokrom oppdekking og til å skape ro hvis det er flere farger på bordet. En estetisk opplevelse til helligdagene så vel som i mer uformelle sammenhenger, som en rolig morgen i høst- eller vinterferien.

Fargemessig passer stoffserviettene til det ikoniske juledesignet, som er tilgjengelig både som duk, løper, dekkeserviett og juletreteppe i fargen Winter Grey.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.