Velg språk
2 stk. servietter Zinc
Før musen over bildet for å zoome

2 stk. servietter Zinc

NOK 270,00
   På lager
Antall
De vakre stoffserviettene i fargen Zink lyser stillferdig opp med sine milde grå fargetoner.
Damaskvevningen i høyeste kvalitet og den karakteristiske blanke kanten får stoffserviettene til å ta seg flott og elegant ut, uansett hvordan de brettes.  

Med sitt enkle design er de fine, grå stoffserviettene en vakker tilføyelse til borddekkingen. De er svært godt egnet i en formell oppdekking, men kan også skape verdi og være en estetisk opplevelse i en mer uformell sammenheng kombinert med for eksempel keramikk og lin. Til store middager, men også til enkle frokoster.

Fargemessig passer stoffserviettene til H.C. ANDERSEN-designet, som er fult av eventyrlig fortellerglede og fås i fargen Zink. Det ikoniske designet er tilgjengelig både som duk og som dekkeservietter med forskjellige eventyrmotiver.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.