Velg språk
2 stk. SNOWFLAKES spisebrikker Blue Abyss
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. SNOWFLAKES spisebrikker Blue Abyss
2 stk. SNOWFLAKES spisebrikker Blue Abyss

2 stk. SNOWFLAKES spisebrikker Blue Abyss

NOK 460,00
   På lager
Antall
En raffinert spisebrikke, som inviterer vinteren med til bords i form av de fineste, stiliserte snøfnugg. Tolkningen av snøfnuggenes geometri er så stram at spisebrikken også kan benyttes til andre årstider, hvor den vil skape stemning.

SNOWFLAKES-spisebrikken er designet av tekstilkunstner Jette Nevers. Hun står bak flere geometriske tekstilmønstre for Georg Jensen Damask. Med inspirasjon fra snøfnuggets renhet og stille verden, har hun skapt et design med et enkelt og stramt uttrykk som skaper ro på bordet. Spisebrikkens ovale form myker opp det geometriske mønsteret.

Den intense dybden i fargen Blue Abyss forsterker det rene designet og lar snøfnuggene tone frem som om de var stjerner på kveldshimmelen. En nobel og eksklusiv spisebrikke som ikke krever en spesiell innredningstil, men kompletteres i oppdekkingen med tilbehør ut fra humør, årstid og måltid.

SNOWFLAKES-designet fås også som duk og bordløper. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

Str. 50 x 37 cm
BEMÆRK! De opgivne mål er mål efter vask.Om spisebrikker
  • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvundet kjemmet bomull.

  • Vaskes ved 60 °C.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask.

  • Vi anbefaler at spisebrikken tørkes hengende, da dette gir et glattere resultat.

  • Husk å følge vaskanvisningen, da vask ved 60 °C får bomullsfibrene til å åpne seg og produktet blir helt rent. Mange tror de skåner spisebrikken ved å vaske ved 40 °C, men produkterne er laget til å tåle høy temperaturVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.