Velg språk
2 stk. ARNE JACOBSEN Antracit spisebrikker
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. ARNE JACOBSEN Antracit spisebrikker
2 stk. ARNE JACOBSEN Antracit spisebrikker

2 stk. ARNE JACOBSEN Antracit spisebrikker

NOK 460,00
   På lager
Antall
Design Arne Jacobsen

En elegant spisebrikke i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er valgt ut fra Arne Jacobsens etterlatte skisser, og skaper en vakker symmetri og et elegant uttrykk.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten. Det skjedde i anledning 100-årsdagen for hans fødsel, og viderefører designarven fra Arne Jacobsen med hele sin eleganse og enkelthet. Kolleksjonen med design fra Arne Jacobsen er nøye utvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

Fargen antrasitt gjør spisebrikken til et dramatisk og svært raffinert element, i en mer uhøytidelig oppdekking. Den rektangulære formen understreker det strenge uttrykket til det grafiske mønsteret. For et mykere uttrykk finnes spisebrikken i en oval variant. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

ARNE JACOBSEN-designet fås også som damaskduk, bordløper og matchende servietter.

Str. 50 x 37 cm


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.