Velg språk
2 stk. STILL LIFE spisebrikker Grey Blue
Før musen over bildet for å zoome
2 stk. STILL LIFE spisebrikker Grey Blue
2 stk. STILL LIFE spisebrikker Grey Blue

2 stk. STILL LIFE spisebrikker Grey Blue

NOK 460,00
   På lager
Antall
En enkel og elegant spisebrikke med sans for detaljer i en vakker gråblå fargetone. Spisebrikken bidrar med en dekorativ, stramt komponert estetikk som gir plass til og hyller livet omkring det veldekkede bordet.

Med sin elegante gråblå farge gjenkaller STILL LIFE-spisebrikken himmelrommets og verdenshavenes uendelighet. Fargen har en iboende letthet og skaper et harmonisk uttrykk som sammen med designet gjør spisebrikken til et tidløst element i borddekkingen, som kan danne grunnlag for alt fra en stillferdig oppdekking til mer lekende pynt med ville strå og hagens blomster.

Bak designet står Cecilie Manz som har satt et markant avtrykk på dansk designtradisjon gjennom forenklinger. Med STILL LIFE-designet har hun med referanse til malerkunstens stilleben skapt et stringent geometrisk mønster med rom av horisontale og vertikale linjer som gjentar seg selv. Opprinnelig ble designet vakt til live som duk med en mønsterrapport over flere meter. Spisebrikken er vevd med et nøye utvalgt utsnitt av mønstret og har samme unike signatur. Stoffservietter gjør uttrykket fullkomment.

Spisebrikken måler 50 x 38 cm.

STILL LIFE-designet finnes også som duk og bordløper, og kolleksjonen byr i tillegg på RAIN oppvaskhåndklær designet av Cecilie Manz.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.