Velg språk
3.	Flytte-hjemmefra-pakke
Før musen over bildet for å zoome
3.	Flytte-hjemmefra-pakke
3.	Flytte-hjemmefra-pakke
3.	Flytte-hjemmefra-pakke
3.	Flytte-hjemmefra-pakke
3.	Flytte-hjemmefra-pakke

3. Flytte-hjemmefra-pakke

NOK 3 400,00
   På lager
Antall
Kjenner du en som skal flytte hjemmefra? Da er denne pakken et godt eksempel på en både praktisk og funksjonell gave som også holder i mange år.

Gaven består av det stilfulle OLDER sengetøyet i en vakker vinrød farge, myke badehåndklær og gjestehåndklær i matchende mørkerøde toner samt de elegante BECKER oppvaskhåndklærne, det rustikke EGYPT kjøkkenhåndkleet og ikke minst de vaffelvevde LINEN kjøkkenklutene. Alt sammen i tidløst design skapt med fokus på funksjonalitet og holdbarhet.

Med gaven fås også den store CANVASVESKEN som både kan brukes til helgeturer – eller for eksempel til klesvask.

En god startpakke til ham eller henne som flyr fra redet.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.