Velg språk
4 stk. ARNE JACOBSEN rektangulære dekkeservietter
Før musen over bildet for å zoome

4 stk. ARNE JACOBSEN rektangulære dekkeservietter

NOK 920,00
   På lager
Antall
Mangler du en gave til designelskeren som setter pris på kvalitet, en gave som gjør seg godt både på hverdagsbordet og på det flotte middagsbordet? Da er denne gaveløsningen en opplagt mulighet til ham eller henne.

Dekkeserviettenes vakre geometriske mønster er utvalgt blant Arne Jacobsens etterlatte skisser i samarbeid med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, og skaper i all sin enkelthet ro og symmetri i en moderne borddekking.

Gaven inneholder:
4 stk. ARNE JACOBSEN dekkeservietter (rektangulære) i fargen antrasitt
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.