Velg språk
4 stk. CHRISTMAS RUSTIC spisebrikker Light Grey
Før musen over bildet for å zoome
4 stk. CHRISTMAS RUSTIC spisebrikker Light Grey
4 stk. CHRISTMAS RUSTIC spisebrikker Light Grey
4 stk. CHRISTMAS RUSTIC spisebrikker Light Grey

4 stk. CHRISTMAS RUSTIC spisebrikker Light Grey

NOK 520,00
Design Bodil Bødtker-Næss

Det ikoniske motivet på spisebrikken høytideliggjør julen som hjertenes fest, og er et nostalgisk signaturdesign. Med sin kraftige damaskvev i 50 % lin og 50 % bomull er den rustikke spisebrikken en tidløs fornyelse til julens mange hyggelige stunder rundt bordet.

Motivet er designet av Bodil Bødtker-Næss, som var med i den indre kretsen av tekstilkunstnere rundt Georg Jensen Damask på 1970-tallet. Hun står også bak det klassiske påskedesignet fra samme periode. De flettede julehjerter og stiliserte grankvistene har i mer enn 40 år vært synonymt med julefeiring. Designet er i mange hjem en uunnværlig del av julen.

De klassiske lysegrå fargetonene er et svært harmonisk tillegg til julebordet, og et vakkert grunnlag for både en minimalistisk eller en mer tradisjonell borddekking. stoffservietter i lin eller damask understreker et unikt uttrykk.

Str. 50 x 38 cm

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.