Choose language
4 stk. DAISY Dekkeservietter
Før musen over bildet for å zoome
4 stk. DAISY Dekkeservietter
4 stk. DAISY Dekkeservietter

4 stk. DAISY Dekkeservietter

NOK 440,00
   På lager
Antall

Bli klar til påskens koselige stunder rundt bordet med dekkeservietter i vakker vårdesign.DAISY ble opprinnelig designet av den danske veveren og tekstildesigneren Lisbeth Bennedsen på 1980-tallet. Men den er en tidløs klassiker, som med sitt fine design av små margeritters lette grafiske uttrykk fremkaller varme minner om dager med sol. Dekkeserviettenes karakteristiske design danner den perfekte bakgrunnen for høytidens pynt og tradisjoner – uansett om de ligger på bordet i hverdagen eller under den tradisjonelle påskelunsjen. Dekkeservietten måler 50 x 38 cm.

Påskepakken inneholder:
4 stk. påskedekkeservietter i fargen Lemon curd.

PÅSKETILBUD: NOK 440

Påskekampanjen varer til den 22.04.2019. Tilbudene gjelder kun så lenge lageret rekker.
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.