Velg språk
4 stk. Lys Deep Blue
Før musen over bildet for å zoome
4 stk. Lys Deep Blue
4 stk. Lys Deep Blue
4 stk. Lys Deep Blue

4 stk. Lys Deep Blue

NOK 125,00
   På lager
Antall
Stilfulle lange lys i en sofistikert mørkeblå farge. Levende lys blir ofte brukt til å skape varme og hygge – uansett om de står på bordet eller fungerer som pynt rundt omkring i hjemmet. Det oppstår dessuten en helt spesiell stemning når lysene tennes og følelsen av varme og velvære brer seg.

Lysene er hånddyppede, gjennomfargede og laget av 100 % fullraffinert parafin av beste kvalitet. Hvert lys måler 35 cm og har en brennetid på 15 timer.

I den dype blåfargen vil lysene lett tilføre eleganse i borddekkingen –  spesielt sammen med ENGESVIK by hand eller SNEFNUGG, som fås i den samme mørkeblå tonen.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.