Velg språk
4 stk. Lys Grey
Før musen over bildet for å zoome
4 stk. Lys Grey
4 stk. Lys Grey
4 stk. Lys Grey

4 stk. Lys Grey

NOK 125,00
   På lager
Antall
Elegante, lange lys i en tidløs gråfarge. Lysene har et rent og raffinert design som gjør det enkelt å matche dem med resten av innredningen. I den grå fargen er lysene et moderne alternativ til de klassiske hvite – perfekte som en del av borddekkingen eller som stilfulle innslag rundt omkring i hjemmet.

Lysene er hånddyppede, gjennomfargede og laget av 100 % fullraffinert parafin av beste kvalitet. Hvert lys måler 35 cm og har en brennetid på 15 timer.

Den vakre gråfargen gjør lysene spesielt fine i borddekkingen sammen med den grå H.C. ANDERSEN-duken og JULEDUKEN i samme farge.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.