Velg språk
4 stk. Lys White
Før musen over bildet for å zoome
4 stk. Lys White
4 stk. Lys White
4 stk. Lys White
4 stk. Lys White

4 stk. Lys White

NOK 125,00
   På lager
Antall
Hvite lys er klassikere i innredningen – uansett om de blir brukt i den formelle borddekkingen eller til å skape en hyggelig stemning under frokosten. I det stilrene og tidløse designet er lysene lette å matche med enhver stake, på samme måte som de egner seg til enhver anledning året rundt.

Hvite lys er alltid gode å ha på lur når du vil skape litt ekstra hygge på bordet. Den hvite fargen er ren og nøytral, noe som gjør lysene lette å kombinere med alle andre farger og design i kolleksjonen.

Lysene er hånddyppede, gjennomfargede og laget av 100 % fullraffinert parafin av beste kvalitet. Hvert lys måler 35 cm og har en brennetid på 15 timer.

Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.