Velg språk
4 stk. MAY dekkeservietter
Før musen over bildet for å zoome

4 stk. MAY dekkeservietter

NOK 920,00
   På lager
Antall
MAY-designet med små organiske blader er opprinnelig skapt av Susanne Brenøe i 1989 med inspirasjon fra landskapet i mai.  Designet med tilfeldige prikker maner frem det vakre synet av hvite blader som daler gjennom luften og legger seg overalt i landskapet. I fargen Frost Blue toner det idylliske motivet elegant frem og inviterer naturens harmoni og skjønnhet inn.

En stilfull gave som gir mange forskjellige muligheter i borddekkingen.

Gaven inneholder:
4 stk. MAY dekkeservietter i fargen Frost Blue
Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.