Choose language
4 stk. PLAIN spisebrikker
Før musen over bildet for å zoome
4 stk. PLAIN spisebrikker
4 stk. PLAIN spisebrikker
4 stk. PLAIN spisebrikker

4 stk. PLAIN spisebrikker

NOK 690,00


   På lager
Antall
Dekk et flott bord med klassiske spisebrikker i den lekreste, vakre linkvaliteten med brodert Georg Jensen Damask-logo. PLAIN er skapt for deg som elsker estetikk, kvalitet og rene materialer. Lin er et mykt og tungt materiale, men først og fremst luksuriøst, og satengvevingen og den karakteristiske brede kanten gjør spisebrikkene rustikke og raffinerte på samme tid. De er perfekte til en uhøytidelig oppdekking med franske fornemmelser – og skaper stemning på et øyeblikk.

Vårpakken inneholder:
4 stk. PLAIN-spisebrikker
Velg mellom fargene Deep Blue eller Grey

Få vårpakken til:
Normalpris NOK 1060
Kampanjepris NOK 690

Kampanjen pågår frem til 31. Mai 2019, så lenge beholdningen varer.Om PLAIN spisebrikker:
  • Satengvevd av 100% lin.

  • Vask ved 40°C.

  • Skånevaskes.

Gode råd
  • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask. Vi anbefaler at spisebrikken tørkes hengende, da dette gir et glatt resultat og er bedre for miljøet.

  • Linfibrene vaskes rene ved 40 grader, så hvis det ikke er noen flekker, er det ingen grunn til å vaske ved høyere temperatur. Materialet kan godt tåle helt opp til 60 grader, men det er ikke nødvendig.Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.