EN HYLLEST TIL NATUREN

NYHETER

EN HYLLEST TIL NATUREN

Om høsten og vinteren trekker vi inn og bruker naturlig nok mer tid hjemme. De korte dagene innbyr til å skape hyggelige stunder med de nærmeste og gjøre noe godt for seg selv.


Våre nye farger er mørkere og mer mettede. Hav er en dypblå farge med en grønnlig undertone inspirert av fargeskalaen langs de danske kyster. Light Grey og Dark Grey er klassiske grå nyanser inspirert av vakre skyformasjoner på en høstdag.

Den samlede kolleksjonen er en hyllest til de vevde klassikerne i arkivet vårt og det håndverket vi har vært kjent for i generasjoner. Inspirasjonen til tekstilene er hverdagslige enkle rutiner rundt måltidet, badet og søvnen.
SENGEN
Fargen Hav støtter med sin avslappende dybde en god og givende søvn, mens fargen Light Grey skaper ro for både øye og sinn. Begge fargene passer vakkert inn på soverommet. FACET stammer fra designarkivet vårt og er klassisk damaskvevd sengetøy med et vakkert mønster. PERCALE er sengetøy i en klassisk lerretsveving i et helt enkelt design. I de nye fargene får begge tekstilene fornyet liv.


BORDET
Vevde tekstiler skaper stemning rundt bordet under høstmiddagene. De setter rammen rundt måltidet og nærværet med familie og venner – uansett anledning. Nyhetene til bordet inkluderer blant annet vår enkle linduk PLAIN i fargen Dark Grey, samt den klassiske damaskvevde duken VILDROSE og den kraftige lerretsvevde duken SOLID, begge i fargen Hav.


Inspirasjonen til tekstilene er hverdagslige enkle rutiner rundt måltidet, badet og søvnen. Den samlede kolleksjonen er en hyllest til de vevde klassikerne i arkivet vårt og det håndverket vi har vært kjent for i generasjoner.
BADET
Vår klassiske frottéserie er vevd av 100 % bomull i et enkelt design, som passer til hverdagens behov for myke tekstiler til badet. Alle håndklærne, vaskeklutene og bademattene våre finnes i kolleksjonen i fargen Hav, som med sitt klassiske uttrykk skaper et rolig uttrykk på badet.


BARN
Til familiens minste presenterer vi mykt sengetøy i både baby- og juniorstørrelse i de klassiske designene PERCALE og FACET. Begge finnes nå i fargen Hav, som med sin tydelige referanse til naturen skaper de beste rammer for barnets søvn og bringer ro inn på barnerommet.  


KJØKKENET
Vakre og praktiske tekstiler er viktige på kjøkkenet. I kolleksjonen er våre klassiske vevde kjøkkentekstiler: Oppvaskhåndkleet ABILD med enkle striper, kjøkkenhåndkleet 1959 samt den strikkede kjøkkenkluten NORS. De tre vevde tekstilene i fargen Hav skaper en fin høststemning på kjøkkenet.