Velg språk
ABILD oppvaskhåndklær Deep Blue
Før musen over bildet for å zoome
ABILD oppvaskhåndklær Deep Blue
ABILD oppvaskhåndklær Deep Blue
ABILD oppvaskhåndklær Deep Blue

ABILD oppvaskhåndklær Deep Blue

NOK 160,00
   På lager
Antall
Design Bent Georg Jensen

Et klassisk oppvaskhåndkle med harmoniske striper som bærende designelement. Vevd i en kraftig lin- og bomullskombinasjon, som gir optimale tørkeegenskaper.

ABILD-designet er skapt av vever og tekstilingeniør Bent Georg Jensen, som gjennom mange år i fronten for Georg Jensen Damask også var drivkraften bak designutviklingen. Det vertikale, stripete mønstret er et designikon i damaskkolleksjonen. Vakkert alene, men også flott i kombinasjon med andre mønstre eller ensfargede oppvaskhåndklær.

I fargen Deep Blue går nyansene med blå og gråbrun nesten over i denim, og gir et dempet, rustikt uttrykk. Like fint i et kjøkken på landet, som i det moderne kjøkkenet.

Til ABILD oppvaskhåndkle i fargen Deep Blue matcher EGYPT kjøkkenhåndkle i fargen Jet Black og Deep Blue.

Str. 50 x 80 cm


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.