Velg språk
ARNE JACOBSEN bordløper Antracit
Før musen over bildet for å zoome
ARNE JACOBSEN bordløper Antracit
ARNE JACOBSEN bordløper Antracit
ARNE JACOBSEN bordløper Antracit
ARNE JACOBSEN bordløper Antracit

ARNE JACOBSEN bordløper Antracit

NOK 620,00


   På lager
Antall
Design Arne Jacobsen

En elegant bordløper i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er valgt ut fra Arne Jacobsens etterlatte skisser, og skaper en vakker symmetri og et elegant uttrykk. Både som dekorasjon og samlingspunkt på tvers av bordet, eller til en mer uformell oppdekking.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten. Det skjedde i anledning 100-årsdagen for hans fødsel, og viderefører designarven fra Arne Jacobsen med hele sin eleganse og enkelthet. Kolleksjonen med design fra Arne Jacobsen er nøye utvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

Fargen antrasitt gjør bordløperen til et dramatisk og svært raffinert element i oppdekkingen, som skaper kontrast og stemning. Matchende stoffservietter kompletterer uttrykket.

ARNE JACOBSEN-designet fås også som damaskduk, spisebrikker, oppvaskhåndkle og matchende servietter.
Vis mer
Vis mindre
 • Ingen tollgebyr
 • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
 • Sendes fra Danmark hver onsdag
 • 60 dagers bytterett
 • Norsk returadresse
 • Kongelig hoffleverandør
  Om Georg Jensen Damask

  Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

  Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

  I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.