Velg språk
ARNE JACOBSEN damaskduk White
Før musen over bildet for å zoome
ARNE JACOBSEN damaskduk White
ARNE JACOBSEN damaskduk White
ARNE JACOBSEN damaskduk White

ARNE JACOBSEN damaskduk White

NOK 1 670,00


   På lager
Antall
Design: Arne Jacobsen

En elegant damaskduk i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er utvalgt blant Arne Jacobsens etterlatte skisser, og det skaper en vakker symmetri og et stilfullt uttrykk i en moderne borddekning.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten i anledning 100-året for hans fødsel, og det viderefører i all sin eleganse og enkelthet Arne Jacobsens designarv. Kolleksjonen med Arne Jacobsens design er nøye utvalgt sammen med barnebarnet hans, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

I den hvite fargen får duken et helt klassisk utttrykk og en helt spesiell eleganse, som kler bordet vakkert på til alle slags anledninger som krever noe ekstra. Matchende stoffservietter fullfører uttrykket.

MERK! Angitte mål er mål etter vask.

ARNE JACOBSEN-designen fås også som matchende ensfarget serviett.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.