Velg språk
ARNE JACOBSEN damaskduk Opal Grey
Før musen over bildet for å zoome
ARNE JACOBSEN damaskduk Opal Grey
ARNE JACOBSEN damaskduk Opal Grey
ARNE JACOBSEN damaskduk Opal Grey
ARNE JACOBSEN damaskduk Opal Grey

ARNE JACOBSEN damaskduk Opal Grey

NOK 1 670,00


   På lager
Antall
Design: Arne Jacobsen

En elegant damaskduk i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er utvalgt blant Arne Jacobsens etterlatte skisser, og det skaper en vakker symmetri og et stilfullt uttrykk i en moderne borddekning.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten i anledning 100-året for hans fødsel, og det viderefører i all sin eleganse og enkelthet Arne Jacobsens designarv. Kolleksjonen med Arne Jacobsens design er nøye utvalgt sammen med barnebarnet hans, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

I fargen Opal Grey fanger duken den lette, skandinaviske følelsen, og danner et svært vakkert grunnlag i en klassisk borddekning. Matchende stoffservietter fullfører uttrykket.

MERK! Angitte mål er mål etter vask.

ARNE JACOBSEN-designen fås også som bordløper, dekkebrikker, matchende servietter og oppvaskhandkle.


Vis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.