Choose language
ARNE JACOBSEN damaskduk Antracit
Før musen over bildet for å zoome
ARNE JACOBSEN damaskduk Antracit
ARNE JACOBSEN damaskduk Antracit
ARNE JACOBSEN damaskduk Antracit
ARNE JACOBSEN damaskduk Antracit

ARNE JACOBSEN damaskduk Antracit

Før NOK 1 760,00
NOK 1 056,00
Spar NOK 704,00


   På lager
Antall
40%
Design: Arne Jacobsen

En elegant damaskduk i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er utvalgt blant Arne Jacobsens etterlatte skisser, og det skaper en vakker symmetri og et stilfullt uttrykk i en moderne borddekning.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten i anledning 100-året for hans fødsel, og det viderefører i all sin eleganse og enkelthet Arne Jacobsens designarv. Kolleksjonen med Arne Jacobsens design er nøye utvalgt sammen med barnebarnet hans, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

I fargen Antracit blir duken et dramatisk og svært raffinert element i borddekningen, og den skaper både kontrast og stemning. Matchende stoffservietter fullfører uttrykket.

MERK! Angitte mål er mål etter vask.

ARNE JACOBSEN-designen fås også som bordløper, dekkebrikker, matchende servietter og oppvaskhandkle.Om damaskduker:
 • Vevd av 100% egyptisk, dobbeltvunnet, kjemmet bomull

 • Vaskes ved 60°C. Hvite damaskduker tåler vask ved 95°C.

Gode råd
 • Vi anbefaler at du folder produktet helt ut før vask og at du unngår overfylling av maskinen. Produktet strekkes lett etter vask. Vi anbefaler at dukene tørkes hengende, da dette gir et glatt resultat og er bedre for miljøet.

 • Husk å følge vaskeanvisningen. Vask ved 60 °C får bomullsfibrene til å åpnes, så duken blir helt ren. Mange tror de skåner duken ved å vaske ved 40 °C, men produktene er laget til å tåle høy temperatur.

 • Valg av størrelse på duken avhenger av hvor mye nedheng du ønsker. Vi anbefaler 20-30 cm på sidene og endene av bordet for at duken skal få penest fall. Har du eksempelvis et bord på 1 x 2 meter anbefaler vi størrelsen 140 x 240 cm.Vis mer
Vis mindre
 • Ingen tollgebyr
 • Fri frakt v. kjøp over 600 NOK
 • Sendes fra Danmark hver onsdag
 • 60 dagers bytterett
 • Norsk returadresse
 • Kongelig hoffleverandør
  Mest populære
  Om Georg Jensen Damask

  Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

  Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

  I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.