Velg språk
ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær  Dusty Lavender
Før musen over bildet for å zoome
ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær  Dusty Lavender
ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær  Dusty Lavender

ARNE JACOBSEN oppvaskhåndklær Dusty Lavender

NOK 190,00
   På lager
Antall
Et elegant, lavendelfarget oppvaskhåndkle i klassisk design av den ikoniske danske arkitekten. Det tidløse mønsteret er utvalgt blant Arne Jacobsens etterlatte skisser og skaper en vakker symmetri og et stilfullt uttrykk, som kler både det moderne og det mer klassiske kjøkkenet.

I fargen Dusty Lavender utstråler oppvaskhåndkleet en fransk letthet og eleganse med sin referanse til lysende lavendelmarker under sørlige himmelstrøk. Det blide lilla fargestreifet slår an en feminin tone og lar de franske fornemmelsene bre seg i kjøkkenuniverset.

Designet ble lansert i 2002 som en hyllest til den danske arkitekten i anledning av 100-året for hans fødsel, og viderefører i all sin eleganse og enkelhet Arne Jacobsens designarv. Kolleksjonen med Arne Jacobsens design er nøye utvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, som også har designet tekstiler til kolleksjonen vår.

ARNE JACOBSEN-designet fås også som duk, bordløper og spisebrikke.

Str. 50 x 80 cmVis mer
Vis mindre
Om Georg Jensen Damask

Gjennom generasjoner har Georg Jensen Damask designet og fremstilt damaskvevde kvalitetstekstiler til hjemmet. Fra den ydmyke starten på 1400-tallet til det Georg Jensen Damask man møter i dag, har håndverk, tradisjoner og design vært de bærende prinsippene i visjonen om å skape fornyelse med respekt for historien.

Tradisjonen med å samarbeide med Danmarks aller fremste arkitekter, designere og kunstnere sikrer en bred kolleksjon av damaskduker, løpere, dekkeservietter, sengetøy, frotté, kjøkkenhåndklær og annet tilbehør til hjemmet – selvsagt med utspring i den enkelte designers individuelle inspirasjon og stil.

I år 2000 ble vi utnevnt til Kongelig Hoffleverandør i Danmark. Utnevnelsen kom etter flere års samarbeid med det danske kongehuset, blant annet om en damaskduk som ble spesialdesignet til sølvbryllupet til Hennes Majestet Dronning Margrethe II av Danmark og Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik i 1992.